Információk és jelentkezés a vendéglátóinknak

 

2020-ban is örömmel vesszük azon vendéglátó egységek jelentkezését, akik termékeikkel támogatják az egészséges életmódot követő fesztiválozóink igényeit. A magas ételminőség nyújtása mellett preferáljuk azon vendéglátósokat, akik kínálatukkal biztosítani tudják a speciális égényű fesztiválozóink kiszolgálását is. Ilyenformán a hagyományos ételek mellett vegán, vegetáriánus, glutén- és laktózmentes ételkülönlegességekkel is készülnek a Jade Spirit Fesztiválra.

 Jelentkezés vendéglátósnak

Jade Spirit Fesztivál 2020. július 9-13. Dunavarsány, Jade Beach

 

A Vendéglátói kitelepülés díja

A fesztivál szervező a Vendéglátóitól nem kér bérleti díjat. Ellenben a fesztivál ideje alatt forgalmazott teljes bruttó bevétel 20%-a, valamint a borravaló 50%-a kerül a rendezvény után elszámolásra.

Szolgáltatók által  a Szervezőtől megrendelhető szolgáltatások

 • Sátorhely (3x3 - 9 m2)
 • Sátorhely (6x3 - 18 m2)
 • Pagodahely (5x5 – 25 m2)

Bérelhető eszközök

 • Sátor bérlés (3x3 - 9 m2): 20.000 Ft+ÁFA
 • Sátor bérlés (6x3 - 18 m2): 30.000 Ft+ÁFA
 • Pagoda bérlés (5x5 – 25 m2): 70.000 Ft+ÁFA
 • Sörpad szett bérlés: 3500 Ft+ÁFA

Bérlő köteles a bérelt sátor és/vagy sörpad szett bérleti díját átutalással 2020. március 20-ig megfizetni, a Szervező által kiállított számla alapján.

 

Szervező az alábbiakat biztosítja

 •          a bérelt hely és a hozzákapcsolódó terület használatát,
 •          1 db 230V-os áramkiállás, a bérelt helyszíntől maximum 10m-re,
 •          díjmentes sátorozási lehetőséget a kijelölt sátorozási területen,
 •          1 db parkolóhelyet a kijelölt parkolóhelyen,

     

Vendéglátói belépők  

Szervező egyedi megállapodás szerint biztosít a Fesztivál teljes idejére érvényes belépőjegyet/ket a Vendéglátósok számára.

A kedvezményes belépők díját a Vendéglátó köteles 2020. április 30-ig átutalással megfizetni, a Szervező által kiállított számla alapján.

Ital forgalmazása

A Jade Spirit Fesztiválon az ital és a víz forgalmazása kizárólagosan a Fesztiválszervezőt illeti, amely csak az arra kijelölt vendéglátóipari egységekben történhet. Ilyen módon a fesztivál teljes területén és ideje alatt nem engedélyezett a jövedéki termékek (dohány, ital) az alkoholmentes ital, a gyümölcslevek, az üdítők, kávé ás tea árusítása. Ez alól kivétel lehet egy előzetes egyedi megállapodás a fesztivál szervezőjével. 

A tevékenység végzéséhez szükséges engedélyek és szabályok

A rendezvény teljes területén és ideje alatt a Bérlőnek szigorúan tilos:

 • jövedéki termékek (dohány, ital) értékesítése,
 • készételek értékesítése,

Ennek megszegése 150.000 Ft, azaz százötvenezer forint büntetés kiszabását eredményezi, melyet Bérlő a helyszínen köteles Szervezőnek megfizetni.

A vendéglátóink kötelessége és felelőssége a termékei értékesítéséhez és/vagy szolgáltatás nyújtásához szükséges engedélyek beszerzése, melyeket Szervezőnek jogában áll még a Fesztivál megrendezése előtt ellenőrizni! Az engedélyek hiányából, valamint a nyugta/számlaadás elmulasztásából fakadó következmények, büntetések kizárólag a bérlő szolgáltatót terhelik!

A velünk szerződött vendéglátók tudomásul veszik, hogy a rendezvény a HelloPay készpénzmentes fizetőrendszeren keresztül működik, használata kötelező. Ennek értelmében a fesztiválon a termékek, szolgáltatások Hellopay rendszeren kívüli, készpénzért történő értékesítése tilos! A rendszer használati díja a bruttó bevétel 8%-a, mely automatikusan kerül levonásra a rendezvény végi elszámoláskor.

A forgalomról elszámolásonként bevételi és kiadási bizonylat készül, valamint kiállított számla ellenében levonásra kerül a Kiállító által fizetendő 8% tranzakciós és egyéb díj.

 

Nyitvatartás

2020. július 9. (csütörtök) 12:00 óra és 2020. július 13. (hétfő) 12:00 óra között. A szolgáltatói kitelepülés csak a fesztivál teljes nyitvatartási idején lehetséges.

Minden szolgáltatói tevékenység reggel 8.00 és este 22.00 óra között lehetséges, 10.00-20.00 közt kötelező. A további időszakban a vendégeink nyugalma érdekében a szolgáltatók kötelesek a tevékenységeiket beszüntetni.

 

Építési és bontási munkák

A szolgáltatók a rendezvényhez szükséges eszközeiket valamint árukészletet köteles a rendezvény helyszínére telepíteni 2020. július 8-án 20 óráig, gépjárművével a kijelölt helyre parkolni. A standok lebontását 2020. július 13-án 12 órakormegkezdeni és 18 óráig elhagyni a területet. A rendezvényen csak kültéri elektromos hosszabbító és elosztó használata engedélyezett, ennek meglétéért a velünk szerződött szolgáltató felel. 

 

Vendéglátói jelentkezés itt >>>

Jelentkezési határidő 2020. február 29.

A beérkezett jelentkezések elbírálására a jelentkezési határidő után kerül sor. Ezután e-mail-ben fogunk jelezni a további információkról és tendőkről.