Tánc Seres Zolival

Előadók:

Seres Zoltán

Tánc Seres Zolival

Megint találkozunk a Jade Spirit Fesztiválon! Táncos alkalmaimat ajánlom azon Hölgyek és Urak részére, akik túl az élmény dús közös táncolás feltöltő és frenetikus hatásán, tudatosak a belső energiák, erők tánc általi feltárására, felszabadítására.

A majd mindenki esetében legtipikusabbak például:

- Lerázni a "tegnap" terheinek bénító, önkép-rontó béklyóit!
- A bántó női vagy férfi "beszólások" hatását!
- A faképnél-hagyás utáni önostorozás, harag energiáit!
- A vélt vagy valós helyzetekben a  "megfelelni akarás"  miatti "ön-értékvesztést"! 
- Nagyfokú lámpaláz és kiállási, fellépési képtelenség!
- Elnyomott gyermekkori vágy, a "táncos ragyogás helyett ma valami más" esetén!
- Lenézettség, kizárás a testi adottságok miatti önérték-pusztító utóhatások esetén!

És még sorolhatnám és fokozhatnám, hasonló megoldandó helyzetek és viselkedési- gondolkodási minták sorolásával...

Tehát jöjjön a TÁNC varázslatos hatással bíró ereje, mint egy megoldási lehetőség!

Garantálom, hogy meg leszel mozgatva. Hogy táncolunk olyat, vagy úgy ahogy eddig azt nem tetted. Szinte biztos, hogy legalább egyszer, de remélem végig nevetni is fogsz. Megizzadunk minden alkalommal, ha az időjárás is engedi. Belekóstolsz a latin Salsa-s, a keleti Hastáncos és Show műfaj Burlesque-Cabaret táncmozgás világába. Felfedezed, végre megéled, vagy élvezed a benned izzó szexis, sármos erőt. És ha máshogy nem is hatna rád, legalább jól megdolgoztatod a testedet...

Magamról annyit, hogy túl velem született képességekkel, amelyeket igyekszem a legteljesebben az Embertársaim "fényéhez" adni, ha ezzel tudok segíteni egy közös pillanatban, a munkásságom összetevőit a több mint 25 éves táncszakmai múlt, táncművészet, Magyar Táncművészeti Egyetem Táncpedagógusi és az Holisztikus tanok, Kineziológia 'One Brain Method' Tanai; Padmashri Tantra Akadémia Intimitás Terapeuta tanai is alkotják!

Nos, úgy érzem ennyi elég is talán, hiszen ez csak leírás, de hogy ez mit takar, csak akkor tudod meg igazán, ha ott leszel a táncos alkalmakon az 5 napban!

Viszlát a Jade Spirit Fesztiválon!

Jegyek