Sacred Body Awakening - Mária Magdolna tanításai

Szilasi Márti: Sacred Body Awakening - Mária Magdolna tanításai

A szakrális test felébresztése során hozzáférünk a testünkben lévő kódokhoz, amelyek kaput nyitnak egy teljesebb létezés felé. Nőként, emberként kaput nyitnak egy magasabb örömhöz és eksztatikus szexualitáshoz.

Ezek mély testi gyakorlatokból állnak, amelyek megszabadítanak a szégyentől, a bűntudattól, zavarodottságtól, valamint a rejtőzködéstől. Női körben zajlik, így megtapasztalhatjuk a női kör megtartó, szent, engesztelő, gyógyító erejét, így ez alatt is gyógyul a nők felé érzett rivalitás-probléma. Feloldódnak gátak, amelyek a legmélyebb érzéseink kifejezését gátolták, képesek vagyunk sebezhetővé válni, lágyulunk ez alatt, így a feminin eszenciánkhoz mélyebb és tisztább szinteken tudunk kapcsolódni. Az utolsó nők egyike,  aki ezeket a tanításokat megtestesítette és szájon át adta tovább, Mária Magdolna volt, Jézus szerelmese. Tudta, hogy kell megnyitni a testét az ősi forrásnak, tudta, hogy szeressen teljes testével, képes volt nemcsak arra, hogy meglágyítsa a maszkulin erőt, hanem arra is, hogy újjáélessze. Hagyományos értelemben nem beszélhetünk masszázsról, ezek nagyon mély, lassú érintések, különleges pozíciókban, áldásokkal, imákkal, amelyek ébresztik ezeket a fent említett kódokat, amelyek után emlékezni fogunk, miért vagyunk itt. Olyan rétegek nyílnak meg bennünk, nőkben, amelyektől a patriarchatus régóta retteg, amire azonban a szakrális férfipárjaink már régóta vágynak. Ez a régóta várt egyesülés-érzés a külső és a belső részeink között. Megszűnik a kettősség érzése, felébredünk az istenibe, meglátjuk saját szépségünket.

  1. Megtalálunk a testben olyan helyeket, amelyek szexuális traumákhoz, összetört szívű emlékekhez, valamint önmagad elutasított részeihez vezetnek.
  2. Nagyobb teret nyit benned a valahová tartozás érzésében, a szeretetben, bizalomban, gyógyulásban.
  3. Elengedésre is tanít! Támogatást kapsz nővéreidtől legjobb eksztatikus szexualitásod felé.
  4. Felszabadít ősi szexuális diszfunkciókat, családi titkokat, tabu tendenciákat.
  5. Segít letenni az álarcaidat és a maszkulin védekező stratégiákat.
  6. Abba fogod hagyni a játszmákat. Ezekből 25 féle lehetséges, de a szeretetet fogod választani ezek helyett.
  7. Jobban fogod szeretni a tested, az egész lényedet.
  8. Ráérzel a feminin létezésed szépségére és erejére.

 

Őszintén hiszem, ez az, amire mindig is vágytál!

Jegyek