Haka Erő Ébresztő Workshop a szabadban

Egy különleges alkalomra hívunk téged. Olyan térbe, ahol szabadon megélheted az erődet, és megtapasztalhatod, hogyan kapcsolódj a belső erőhöz és a maszkulin energiához.

Teheted ezt egy biztonságos, támogató környezetben, ahol helye van az erő megmutatásának és a sebezhetőség felvállalásának. Lehetőséged lesz megtanulni a maori Hakát is, amely az egyik legjobb módja a bennünk lévő potenciál felébresztésének, ami egy különleges szellemi és energetikai gyakorlat is.
Különböző páros és csoportos gyakorlatokon keresztül megfigyelheted, hogy milyen az, amikor ez az erő felszabadul, és együtt működsz vele.

CÉLUNK, hogy eljussunk az erőtlenségből az Erőbe, a tehetetlenségből a cselekvésbe.
A kéthetente megrendezésre kerülő, sikeres Haka erő-ébresztő csoportot továbbgondolva egy workshop sorozatot indítunk havi rendszerességgel, változó fókuszokkal.

Ajánljuk ezt a foglalkozást,

  • Ha szeretnéd tudatosabban használni férfi - erődet.
  • Ha szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen egy támogató férfi közösségben lenni.
  • Ha növelni szeretnéd az önbizalmadat
  • Ha szeretnéd kipróbálni és átélni a Hakát
  • Ha szeretnél egy aktív feltöltő programon részt venni, amely lendületet ad a hétköznapokra.
  • Ha a párod folyamatosan fejleszti magát, és szeretnéd te is tartani a lépést vele, de eddig nem találtál olyan önismereti csoportot, ahova szívesen elmennél.

A foglalkozást vezetik:
Zám Zoltán - Theta Healing konzulens, meditációs tréner és intuitív masszőr Cselekvő Férfi Erő alapító és Lévai Brúnó  - Önismereti mentor, Cselekvő Férfi Erő alapító

 

Jegyek