Jade Spirit Fesztivál

Jade Spirit a Szeretet Fesztiválja

A hétköznapi rohanás, a határidők, az újabb és újabb feladatok rengetegében komoly kihívást jelent emlékeztetni magunkat arra, hogy kik vagyunk valójában, és időt szakítani belső világunk ápolására. Ha most ezeket a sorokat olvasod, bizonyára téged is foglalkoztat a létezés valódi oka és célja, amely szerényen bújik meg a mai stresszes, pénz- és élvhajhász életmód felszínes világa mögött.

Biztosan tettél már fel olyan kérdéseket, hogy: „Tényleg ez volna az élet értelme?” „Ez a dolgom? Számlákat fizetni, megfelelni, küszködni, hajtani mindig valamiért, túlélni mindent, hogy aztán egy szép napon úgyis meghaljak?” Mi, akik a Jade Spirit Fesztivált megálmodtuk és életre hívtuk, úgy hisszük, hogy az élet lényege messze túlmutat a fent felsoroltakon. Hisszük, hogy minden igazi és valós válasz számunkra is elérhető. De vajon mi kell ahhoz, hogy közelebb kerüljünk a valódi értékekhez?

 • Jó, ha van egy hely, ahová elvonulhatunk a mindennapok taposómalmából, egy hely, ahol a gyönyörű, nyugodt környezet alkalmat nyújt az elcsendesedésre. A Dunavarsányban található Jade Beach pontosan ilyen: a festői tó partján a látogatók azonnal megérezhetik természet tisztaságából fakadó pozitív energiákat.
 • Jó, ha vannak segítők, miközben a válaszokat keressük.
  • A Jade Spirit Fesztiválon elkötelezett, hiteles előadók osztják meg tapasztalataikat, közreműködnek a bennünk rejlő tudás mozgósításában, és fontos összefüggésekre vezetnek rá minket.
  • A mozgásterapeuták és a jógamesterek segítenek elcsendesíteni elménket, mialatt testünk energiarendszerként szabadítja fel lelkünket is az aktív gyakorlat során.
 • Jó, ha van lehetőség meditálni. Kérdéseinkre a választ gyakran meditációs módszerekkel keressük. A meditálás önálló gyakorlatként is remekül megállja a helyét, hiszen a mélységek és magasságok megtapasztalása hasznos felfedezésekhez vezet. Közösségben meditálni azonban olyan elementáris élményt nyújt, ami teljesen megtisztít, felemel és segít az egység élményének megtapasztalásában.
 • Jó, ha tudatosan és egészségesen étkezünk. Testünk csodálatos eszközként jelzi, mire van szükségünk, mi az, ami a javunkat szolgálja. A megfelelő táplálkozás azért is lényeges, mert csak a méreganyagoktól mentes test képes biztosítani a zavartalan energiaáramlás optimális feltételeit.
 • Kell a biztonság! Ez a fesztivál olyan közösséget épít, ahol minden egyes résztvevő szabadon megélheti önmagát, a benne zajló folyamatokat, ítélkezés vagy megítéltetés nélkül.
 • Kell a szabadság, a szabad akarat! Éppen ezért fontos, hogy tudd: a Jade Spirit Fesztiválon semmi sem kötelező! A magad tempójában, a magad preferenciái mentén haladhatsz, vehetsz részt programokon.
 • Kell az egyedüllét és kell a közösség! Szükséges, hogy elvonulhass, ha arra vágysz, ugyanakkor legyenek társak a közeledben, ha beszélgetni szeretnél, ha megosztanál valamit a többiekkel. Akár egyedül szeretnél részt venni a fesztiválon, akár a családoddal, itt megélheted a csendes belső folyamatokat és a társas kapcsolódást is. A gyerekeknek szóló mozgásos és kreatív programjaink teret adnak arra, hogy a korosztályukkal is megoszthassák önmaguk felfedezésének örömét, és a családtagok is beavathassák egymást saját élményeikbe.

A Jade Spirit Fesztivál a lehetőségek tárháza.

 • A lehetőségeké, melyeken keresztül Te is megtapasztalhatod, ki vagy valójában, és mennyi minden rejlik még benned.
 • A lehetőségeké, melyek egyéni élményeid révén egy tágabb közösség tagjaihoz is közelebb visznek.
 • A lehetőségeké, melyek további lehetőségekkel ajándékoznak meg – ugye élsz velük?
 

Hasznos tudnivalók a fesztiválra érkezőknek.