Kérjük, hogy az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak mellett az alábbi szabályok betartásával is járulj hozzá a Jade Spirit Fesztivál területének megóvásához, illetve a rendezvény békés, konfliktusok és problémák nélküli lebonyolításához.

  1. A Fesztiválon résztvevők biztonsága érdekében bizonyos tárgyakat és eszközöket nem hozhatsz be a rendezvény területére. Szigorúan TILOS, pirotechnikai eszközt, üvegtárgyat, robbanékony, mérgező vagy gyúlékony anyagot tartalmazó tárgyat vagy eszközt, továbbá lőfegyvert, 8 centiméternél hosszabb vágóélű kést, pillangó- és rugóskést, gázsprayt, illetve más, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközökről szóló mindenkori jogszabályban meghatározott tárgyat bevinni.
  2. A Jade Spirit Fesztiválon lehet sátorozni, néhány, egyébként megszokott kempingeszközt (például kempingfőzőt, gázpalackot stb.) a rendezvény adottságai miatt sajnos nem használhatsz és be sem hozhatsz. Főzésre így nem lesz lehetőséged, de mindenféle táplálkozási igénynek megfelelő ételkínálattal készülünk a Fesztiválon, ahogy vizet és más italokat is beszerezhetsz a helyszínen.
  3. Bódító hatású, narkotikumnak minősülő és tiltott szereket a Fesztivál területére behozni, illetve ott használni szintén TILOS! Nyomatékosan felhívjuk a figyelmed, hogy ilyen jellegű szerek birtoklása és használata büntetőjogi felelősséggel jár!
  4. Az Jade Spirit Fesztiválon szívesen látjuk házi kedvenceidet is, de tudatos, felelősségteljes gazdiként a következő néhány szabályt, kérjük, tarts be! Kutyát (a segítő kutyákon kívül) kizárólag pórázon hozhatsz be, melyet a Fesztivál egész időtartama alatt tarts rajta, mert teljes körű felelősséggel tartozol érte. A Fesztivál szervezőiként fenntartjuk a jogot, hogy amennyiben a többi fesztiválozó nyugalmát súlyosan, vagy testi épségét bármilyen mértékben fenyegető helyzet lép fel, úgy a kutyát és gazdáját azonnali távozásra kötelezzük.
  5. Az őrizetlenül, így a sátrakban hagyott csomagokért nem áll módunkban felelősséget vállalni.
  6. A talált tárgyakat, kérjük, az információs pultnál add le, illetve te is ott keresd, ha esetleg elvesztettél valamit.
  7. A vendéglátással, a rendezőkkel, vagy bármi mással kapcsolatos észrevételekkel, panaszokkal, a fesztivál munkatársaihoz fordulhatsz. Az info@jadespirit.hu e-mail címen.
  8. Kérjük, hogy a sátorhelyek kiválasztása során KIZÁRÓLAG a kijelölt sátorhelyeken állítsd fel sátradat.
  9. A Fesztivál területén található strandon saját felelősségedre fürdőzhetsz.
  10. A mosdókat, tusoló- és illemhelyeket azok rendeltetésének megfelelően, és tisztaságára ügyelve használd, kérjük, hogy figyeljetek egymásra, valamint a környezet épségére, tisztaságára!
  11. A Fesztivál teljes időtartama alatt, valamint a sátorhely, illetőleg a Fesztivál területének elhagyása előtt kérjük a sátorhely és környezetének rendbe rakását, a hulladékgyűjtő edények használatát. Tilos a Fesztivál területén található környezet rongálása, szennyezése!
  12. Kérjük, hogy a különböző károkat, a berendezések vagy felszerelések hibáját késedelem nélkül jelezd a Szervezők felé.

Amennyiben a jelen szabályzatban foglaltakat súlyosan vagy ismételten megszeged, úgy a Fesztivál Szervezői vagy közreműködő partnerei (biztonsági szakemberek) a Fesztivál területéről kivezettethetnek.