Itt olvashatod el a hasznos tudnivalókat, melyek érdekesek lehetnek a fesztiválra indulás előtt és a nyugodt fesztiválozásod közben. 

Dátum, Helyszín

A következő Jade Spirit Fesztivál 2020. július 12.-én kerül megrendezésre Dunavarsányban a Jade Beachen.
Térkép

Kapunyitás: 2020. július 12. vasárnap 9:00 óra.
A fesztiválunk 2020. július 12-én vasárnap éjfélkor ér véget.

Jegyinformáció

A Jade Spirit Fesztiválra minden napi jegy 1 fő belépésére jogosít, melyek a következő időpontban érvényesek: 2020.07.12. vasárnap 9:00 órától 2020.07.12. vasárnap éjfélig. 

14 éves és 14 évnél fiatalabb gyermekek a Jade Spirit Fesztivált ingyen látogathatják, de belépésük regisztrációhoz és karszalag viseléséhez kötött. Kérjük, jegyvásárlásnál jelöljétek meg hány fő és milyen korú gyermekekkel érkeztek. 

Megközelítés

Autóval: A 2. vasúti átjáró előtt jobbra kell fordulni, aztán az utca végén balra, majd pedig tovább haladni egyenesen 800 métert.

GPS koordináták: Sz.: 47.267882 - H.: 19.052933
Nagyvarsányi út 30 -at állítsuk be úti célnak, majd forduljunk balra és haladjunk tovább egyenesen előre 800 métert a földúton.

Tömegközlekedéssel:
A vonatok Kőbánya-Kispestről indulnak Dunavarsányba. 

Oszkár Telekocsival: A nagy népszerűségnek örvendő Telekocsi szolgáltatást idén is érdemes igénybe vennetek, ehhez Facebook-os eseményünkben egyénileg szervezhettek utazó partnereket vagy használjátok az Oszkár mobil alkalmazást!

Egyéb: A Waze applikáció gyorsan elnavigál a helyszínre, ide elég beírni, hogy Jade Beach és biztos megérkezel. Más navigációs rendszerek elvihetnek nehezen járható, sűrű növényzettel benőtt vidékekre. 

Parkolás

A Fesztivál elkerített területén belül a kijelölt parkolóhelyen ingyen parkolhatsz. Lakóautóval érkezőknek egyszeri 5000 forintos helyjegyet kell váltaniuk a jegyvásárlás során.

Sátrazás

A Jade Spirit Fesztiválon érvényes (regisztrált) sátorhely bérléssel az arra kijelölt helyen az általad hozott sátorral ingyen sátrazhatsz. Érvényes 2 vagy 4 személyes sátorbérléssel az erre kijelölt pultunknál bejelntkezve érkezési sorrendben, a nyitvatartási időben foglalhatod el a sátraidat. A sátorhelyek közelében zuhanyzó, mosdó és wc található. A sátorhelyek mellé nem lehet gépkocsival behajtani, az autókat csak a kijelölt parkolóhelyen tehetitek le. 

Biztonság és kényelem

 • Zuhanyzási lehetőség
  A Jade Beach területén lehetőséged van zuhanyozni egy külön épületben.
 • Strandolás
  A Jade tóban fürdeni, úszni, SUP jógázni a kijelölt területen; csak saját felelősségre lehet! Gyermekek csak felügyelettel tartózkodhatnak a vízben!
 • Wi-fi használat
  A Jade Spirit Fesztivál 5 napján azt szeretnénk, ha igazán magunkra és egymásra figyelhetnénk, így nyílt internetelérési lehetőség a fesztivál területén nem lesz.
 • Karszalag
  Sérült, vagy megrongálódott karszalagot nem áll módunkban cserélni, így vigyázz rá, s kérésre mutasd be a biztonsági szolgálat embereinek, dolgozóinknak.
 • Biztonsági szolgálat, elveszett tárgyak
  A helyszínen biztonsági szolgálat segíti a munkánkat. Ha elveszett valamid, vagy a fesztivál végén marad ott gazdátlan holmi, azt keresd a fesztiválközpontnál vagy később emailben az info@jadespirit.hu-n.