Fesztiválunk ideje alatt számos szálláslehetőség áll a résztvevők rendelkezésére, melyek között mindenki könnyedén megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást. Ne maradj le: jelezd mielőbb sátorhely, jurta vagy lakókocsi (saját lakókocsival) hely foglalási szándékodat a Szállásregisztráció űrlapon keresztül. Amennyiben panzióban szeretnél megszállni, az elérhetőségeket megtalálod lejjebb, melyeken keresztül lefoglalhatod náluk a szobádat. Ha a két dunavarsányi panzióban már nem találsz szabad szobát, érdemes körülnézni a szomszédos települések panziói között. Gyerekeknek 14 éves korig a belépés ingyenes, de annak érdekében, hogy megfelelő programokkal tudjunk nekik is készülni, életkorukat és részvételüket jelezzétek a Szállásregisztráció űrlapon!


 

Sátorhely:

A Jade Beach területén elkülönített kempingben állíthatod fel a sátrad. Az elragadó helyszín még szebbé és élvezetesebbé varázsolja a fesztiválon eltöltött időt. Ha szereted a természet közelségét, ez a legjobb választás számodra.

Sátorhelyek a fesztiválon


 

Lakókocsi:

Rendezvényünkre lakókocsival is jöhetsz, kellemes tóparti környezetben, áramkiállásokkal ellátott helyen parkolhatod le saját lakóautódat. Lakókocsi helybérlése: 4000 Ft/jármű.


 

Panzió:

Panderosa Panzió:

A panzió Dunavarsányban egy kis erdő szélén található, és az 51-es főútról könnyen megközelíthető. Iránymutató táblák segítik a tájékozódást. A panzió a Jade Beach területétől 6 km-re fekszik, mely kocsival csupán 10 perc távolságot jelent. A 17 szobával rendelkező Panderosa kínálta kényelmet már 5000 Ft/fő/éj ártól élvezheted, felár ellenében pedig ízletes reggelit is igényelhetsz.

Részletek, foglalás:
http://www.panderosapanzio.hu
Telefon: +36 30 415 3537
office@panderosapanzio.hu

Nosztalgia Patkó Panzió:

A panzió mindössze 3 km-re helyezkedik el a Jade Spirit Fesztivál helyszínétől, mely kocsival 3 perc alatt elérhető. A családias hangulatú fogadó 9 szobával várja vendégeit. A szobák 4500Ft/fő/éj ártól foglalhatók. Reggelit felár ellenében tudsz rendelni.

Részletek, foglalás:
http://www.patkopanzio.hu
Telefon: +36 20 450 0072
patko94@freemail.hu

A szobákat mindkét panzió június 30-ig tartja fenn a rendezvény résztvevőinek, ezért időben foglald le szálláshelyed! Miután megtörtént, kérlek töltsd ki a Szállásregisztráció c. űrlapot! (A lap jobb szélén.)

Fontos: foglalásnál mindenképpen jelezd, hogy a Jade Spirit Fesztiválra jössz, különben nem kapsz szobát!

Panziók a Jade Spirit fesztiválon


 

A Jade Beach Budapestről gyorsan és könnyen megközelíthető: kocsival 30, vonattal (Kőbánya-Kispestről) pedig 40 perc utazással érhetsz Dunavarsányba. Így ha a fővárosban élsz, a fesztivál időtartama alatt sem kell lemondanod az otthonod nyújtotta kényelemről. A vasútállomástól 10 perces sétára található az esemény helyszíne, ahol az autóval érkezők részére ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.