Fesztiválunk ideje alatt számos szálláslehetőség áll a résztvevők rendelkezésére, melyek között mindenki könnyedén megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást. Ne maradj le: jelezd mielőbb sátorhely, jurta vagy lakókocsi (saját lakókocsival) hely foglalási szándékodat a Szállásregisztráció űrlapon keresztül. Amennyiben panzióban szeretnél megszállni, az elérhetőségeket megtalálod lejjebb, melyeken keresztül lefoglalhatod náluk a szobádat. Ha a két dunavarsányi panzióban már nem találsz szabad szobát, érdemes körülnézni a szomszédos települések panziói között. Gyerekeknek 14 éves korig a belépés ingyenes, de annak érdekében, hogy megfelelő programokkal tudjunk nekik is készülni, életkorukat és részvételüket jelezzétek a Szállásregisztráció űrlapon!


Sátorhely:

A Jade Beach területén elkülönített kempingben állíthatod fel a sátrad. Az elragadó helyszín még szebbé és élvezetesebbé varázsolja a fesztiválon eltöltött időt. Ha szereted a természet közelségét, ez a legjobb választás számodra.

A sátorhely bérlése díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Sátorbérlés:

Ha nem rendelkezel saját sátorral és/vagy nem szeretsz a sátor felállításával és lebontásával bajlódni, akkor bérelj nálunk sátrat. A Jade Beach kempingrészén megtalálod előre felállított sátradat.

2 személyes sátorbérlés: 10.000 Ft/sátor

4 személyes sátorbérlés: 30.000 Ft/sátor

Sátorhelyek a fesztiválon


Lakókocsi:

Rendezvényünkre lakókocsival is jöhetsz, kellemes tóparti környezetben, áramkiállásokkal ellátott helyen parkolhatod le saját lakóautódat.

Lakókocsi helybérlése árammal: 5000 Ft/jármű


Sátorház:

Csupán néhány lépésre a Jade tó partjától, csodálatos panorámával tökéletes szálláslehetőséget biztosítanak a sátor alakú házikók, melyek vastag ponyvával fedettek, így az eső elől is védelmet nyújtanak. A sátorban a két személyes ágy mellett lesz elegendő tér a csomagjaitoknak, valamint a házikó bejáratánál van egy kis előtér. A sátorházak limitált darabszámban bérelhetők elővételben. 

  • a házakhoz jár duplamatrac - 2 fő fér el rajta
  • minden ház zárható, lakat/kulcs jár hozzá
  • a belső tér 7,2 m2
  • 5-6 m távolságra a vízparttól

Sátorház ár: 68.800 Ft/ház/fesztivál teljes ideje


Dóm szálláshely:

Tökéletes fesztiválszállás ez a vízparti kupolaformájú Dóm ház, melyben 2-3 személy kényelmesen meg tud pihenni. A házak közvetlenül a Jade tó partján állnak, így pár lépés megtétele után már lehet is csobbanni. A Dóm szállás szerkezetének borítóanyaga sátorvászon, melynek a felsőrészén egy nyitható, szúnyoghálós tetőszellőző biztosítja a levegő optimális cserélődését. A Dóm szálláshelyek limitált darabszámban bérelhetők elővételben.   

  • a házakhoz jár 2 vagy 3 matrac
  • minden ház zárható, lakat/kulcs jár hozzá
  • a belső tér 9 m2
  • 5-6 m távolságra a vízparttól

Dóm szállás ár: 68.800 Ft/ház/fesztivál teljes ideje

Dóm szálláshely


Faház:

A Jade Beach területén sem kell lemondanod a kényelmes ágyról és a privát fürdőszobáról. Tágas és kényelmes, 50 nm-es faház lehet az otthonod a fesztivál időtartama alatt. A faház 4 személyes, 2 db pótággyal bővíthető.

Faház bérlése: 175.000 Ft


Panzió:

Panderosa Panzió:

A panzió Dunavarsányban egy kis erdő szélén található, és az 51-es főútról könnyen megközelíthető. Iránymutató táblák segítik a tájékozódást. A panzió a Jade Beach területétől 6 km-re fekszik, mely kocsival csupán 10 perc távolságot jelent. A 17 szobával rendelkező Panderosa kínálta kényelmet már 7500 Ft/fő/éj ártól élvezheted, felár ellenében pedig ízletes reggelit is igényelhetsz.

Részletek, foglalás:
http://www.panderosapanzio.hu
Telefon: +36 30 415 3537
office@panderosapanzio.hu

Panderosa Panzió Dunavarsány

Nosztalgia Patkó Panzió:

A panzió mindössze 3 km-re helyezkedik el a Jade Spirit Fesztivál helyszínétől, mely kocsival 3 perc alatt elérhető. A családias hangulatú fogadó 9 szobával várja vendégeit. A szobák 5400Ft/fő/éj ártól foglalhatók. Reggelit felár ellenében tudsz rendelni.

Részletek, foglalás:
http://www.patkopanzio.hu
Telefon: +36 20 450 0072
patko94@freemail.hu

A szobákat mindkét panzió június 15-ig tartja fenn a rendezvény résztvevőinek, ezért időben foglald le szálláshelyed! Miután megtörtént, kérlek töltsd ki a Szállásregisztráció c. űrlapot!

Fontos: közvetlenül a szállásadónál foglald be a szobát és mindenképpen jelezd, hogy a Jade Spirit Fesztivál látogatója vagy. Különben a szállásadóknak nem áll módjukban számodra a fennmaradó szobákat biztosítani. 

 


 

A Jade Beach Budapestről gyorsan és könnyen megközelíthető: kocsival 30, vonattal (Kőbánya-Kispestről) pedig 40 perc utazással érhetsz Dunavarsányba. Így ha a fővárosban élsz, a fesztivál időtartama alatt sem kell lemondanod az otthonod nyújtotta kényelemről. A vasútállomástól 10 perces sétára található az esemény helyszíne, ahol az autóval érkezők részére ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.

További hasznos tudnivalók a fesztiválra érkezőknek.