Peaceful Triathlon

Futás Jóga Meditáció

Peaceful Triatlon

Jade Beach, Dunavarsány

A Peaceful Triathlon célja a lelki béke és a frissesség megteremtése, a sport és mozgás iránti szenvedély ötvözésével. A Peaceful Triathlon nem egy verseny. Nem abból a célból jött létre, hogy legyőzzünk valakit. A Peaceful Triathlon üzenete éppen az, hogy ne egymás ellen küzdjünk, hanem együtt éljük át az egység és az összetartozás érzését, együtt léphessünk át az énből a mibe. A Peaceful Triathlon hármas receptúrája a futás (de akár kocogás vagy séta), jóga és – levezetés gyanánt - meditáció. A program mindenkinek szól, kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Peaceful Triathlon programja

Futás - jóga - meditáció

futás közben az ember már kikapcsol, légzése igazodik a cselekvéshez, amit éppen tesz. Megérkezik az itt-be és a most-ba. Levegővétele, izom mozgása összerendeződik egyetlen cél érdekébe. A stressz kiürül, a test bemelegszik, a gondolatok elillannak, így megteremtődik az az értékes táptalaj, melyben a jóga gyakorlatok, az ászanák és az irányított légzés által az évezredes tudás és bölcsesség tölthetik fel a test-lélek-szellem egységét. Az izmok megnyújtásával mintha az egész test tágulna, hogy képes legyen magába foglalni a meditáció okozta kiteljesedést, megnyugvást és a megérkezés élményét.

Ahhoz, hogy részt vegyél a programban és jól is érezd magad semmilyen gyakorlottságra vagy előképzettségre nincs szükség. A 4 kilométeres futótáv kocogva, vagy akár gyalogos tempóban is teljesíthető. A jógagyakorlatok előgyakorlattól, kortól, testalkattól függetlenül végezhetők; minden izomcsoportot alaposan átmozgatnak, élénkítik a testet, karbantartják szellemet. 

 

 

Egyik résztvevőnk tollából:

„…akár versenyezhetek az első helyért. Egyedül bármikor futhatok. De ez Peaceful Triathlon lényege? Hol van az egységben lenni másokkal, a közösen mozdulás élménye? Így bevártuk az utánunk érkezőket és onnantól együtt futottunk, mint egy nagy csapat. Az utolsó 200 méteren jött az ötlet, hogy fogjuk meg egymás kezét és így fussunk be a célba. Így igazán felemelő volt ez az élmény, és nagyon örültem, hogy a részese lehettem.”

Helyszín: A Jade Beach

A Peaceful Triathlon programjának a dunavarsányi Jade Beach ad otthont, amely a csodálatos energiákkal rendelkező Jade tó partján terül el. A Jade Beach festői szépségű környezete 25 hektáron biztosít felhőtlen kikapcsolódási lehetőséget mindazoknak, aki szeretnének távol kerülni a város zajától, de azért azt csupán egy rövid utazással el is érhetik. A futáshoz a 4 kilométeres futótávot a tó körül kiépített sétány biztosítja, melynek minden szakasza csodás látványt nyújt. Azok, akik a kora nyári időszakban nem riadnak vissza a víz hűvösebb hőmérsékletétől a szárazföldi sportok mellett kipróbálhatnak különféle vízisportokat. A felfrissülésről és az egzotikus vízparti hangulatról a Jade Beach Bár gondoskodik. A Jade Beach mindössze 25 km-re található Budapesttől és mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető.

Partnereink

  • Decathlon
  • Samadhi Jógastúdió
  • Jade Beach
  • Waterworld Waterski Club
  • net-Position Kft

Kapcsolat

2336 Dunavarsány, Jade Beach

+36 20 319 4857

info@jadespirit.hu

Jegyek