A Jade Spirit Fesztivál működtetéséhez keresünk önkénteseket. Gyere és csatlakozz a közösségünkhöz Te is! Számunkra fontos a lelkesedésed, a lendületed, a szíved, a mosolyod, a humorod, röviden szólva, ami TE Vagy! Mit gondolsz, szeretnél velünk tartani? Szeretnéd, hogy közreműködhess a fesztiválunk életében, benne legyél egy szeretetteljes áramlásban, használd a kreativitásod, kipróbáld a szervezőkészséged, és mindemellett egy meseszép környezetben, csodás emberekkel nyaralj egy jót?

2019. július 10. és július 15. között Dunavarsányban a Jade Beach partjára várunk.

Az önkéntesünkként a beosztás szerint napi 6 órában, anyagi ellenszolgáltatás nélkül látod majd el a kijelölt és vállalt feladataidat. Az elsődleges feladatod az lesz, hogy vidáman és nagyszerűen érezd magad a Jade Spirit Fesztiválon! Ez a belső attitűd árad majd a Vendégeink felé, sok-sok mosoly formájában. Általánosságban annyit ígérhetünk, hogy szuper csapatban nyaralhatsz, ahol megélésekkel, kapcsolódásokkal, belső átalakulással, vízi sport lehetőségekkel, élményekkel és új barátokkal gazdagodhatsz. Továbbá lehetőséget teremtünk számodra, hogy bekapcsolódhass egy olyan tevékenységbe, mellyel rengeteg hasznos tapasztalatot gyűjthetsz a fesztivál- és programszervezés kapcsán.

Segítségedért cserébe az alábbi, nem anyagi juttatásokban részesülsz: Bérlet a rendezvény teljes idejére. Sátorhely ( a szükséges felszerelésről magadnak kell gondoskodni pl. sátor, matrac, hálózsák). Napi két főétkezés, reggel és délután. Napközben friss gyümölcsök és folyadék. Munkavégzéshez szükséges eszközök. Díjmentes értékmegőrző és töltő használati lehetőség. 1 db 50%-os áron megvásárolható kísérőjegy (az együttműködésért a Fesztivál népszerűsítésében, bővebben az űrlap végén). Kitűző.

Szeretettel várunk!