Missziónk

A Jade Spirit Fesztivál küldetése nem más, mint hogy az önfejlesztés spirituális eszközeivel segítsen előhívni a bennünk rejlő erőforrásokat, lehetőséget nyújtva egy teljesebb, kiegyensúlyozottabb élet megéléséhez.

Fontos, hogy te is felismerd: felelős vagy magadért, és a sorsod irányát egyedül te határozod meg. Ahhoz azonban, hogy a legtöbbet hozhasd ki magadból és a benned rejlő képességekből, magas fokú önismeret szükséges.

A Jade Spirit Fesztiválon nemcsak színes, vidám programokba és hasznos, izgalmas előadásokba nyerhetsz betekintést, hanem önmagadba is. Rendezvényünk keretein belül szabadon, kedved és érdeklődésed szerint ismerkedhetsz meg számos olyan módszerrel, melyek rendszeres, életvitel-szintű alkalmazása nagyban hozzájárul testi, lelki és szellemi fejlődésedhez.

Hitvallásunk

A gyakorlatok ereje

Hisszük, hogy egy személyes gyakorlat, legyen az jóga, meditáció vagy egyéb fókuszált tevékenység, kulcsfontosságú a nyugalom, az összpontosítás és a lelki tisztaság fenntartása szempontjából.

A közösség ereje

Hisszük, hogy életünk akkor a legteljesebb, amikor megéljük minden egyes percét, és nem begubózva, a képernyő előtt ülve vesztegetjük el az értékes időt. A hasonló beállítottságú, magas rezgésszámú, tudatos közösségben megélt élményekből rengeteg energiát meríthetünk, és az inspiráló társas tevékenységek egyéni fejlődésünkre is pozitív hatást gyakorolhatnak.

A felelősségvállalás ereje

Hisszük, hogy a Föld gondozása mindannyiunk felelőssége. Együtt megóvhatjuk és megtisztíthatjuk bolygónkat, hogy még sokáig adjon az emberiségnek életteret, élvezhessük ajándékait. A harmónia alapfeltétele, hogy ne csak saját belső világunk, hanem környezetünk rendezettségét és tisztaságát is megőrizzük – így lehet kiegyensúlyozott kapcsolat ember és természet között.

Az egység ereje

Hisszük, hogy a kulturális sokszínűség az összetartozás, az elfogadás és a szeretet megélését segíti. Nyitott hozzáállással, egymásra figyeléssel sokat tanulhatunk nemcsak embertársainkról, hanem saját magunkról is.

A tudatosság ereje

Hisszük, hogy az otthonainkban, közösségeinkben és világszerte a pozitív változás az egyén változásával kezdődik. A Jade Spirit egyik legfontosabb célkitűzése a tudatosság felébresztése és táplálása, hogy emlékezhessünk arra, akik valójában vagyunk, és visszataláljunk önmagunkhoz.