Jadespirit Fesztivál 2020

Jade Spirit a Szeretet Fesztiválja

2020. július 9-13.

Mesélhetnénk magunkról mi is, de álljon itt inkább, amit ti mondtatok rólunk.

Rólunk mondtátok:

„Először jártam ezen a fesztiválon, de nem utoljára. Egyedül mentem. A barátaim száma folyamatosan növekedett, vasárnap már szinte mindenkivel köszönőviszonyban voltam. Sehol egy nézeteltérés vagy egy hangos vita! Szabadon futkározó vidám kutyák... Válogatott, különleges programok, mindegyiknek meg volt az egyedi atmoszférája és speciális hatása. Karakteres, nagy tudású előadók tucatnyi témában, akik bárki számára érthetően villantottak fel néha nagyon is absztraktnak tűnő témákat, és akiket olyan jó volt hallgatni. Mert az igazság örök és univerzális. Na és a Zene... a Koncertek... Mindig kiváló élő zene volt a programok része. És olyan Muzsikusok előadásában, akik a zenéjükkel az emberi lélek minden zugát-sarkát kitakarították és bevilágították. Irigykedhetnek rájuk a pszichológusok! Megtisztulva, feltöltődve, tudással és különleges élményekkel gazdagodva búcsúztam a Jade Beach-től. Köszönök mindent a szervezőknek! És szívből kívánom, hogy újra legyen annyi erejük és kitartásuk, hogy jövőre velük és veletek, ugyanitt, újra megölelhessük egymást!”

„Nagyon jól éreztem magam! Örök emlék. Köszönöm, hogy ott lehettem! Egyedül mentem, de egyszer sem éreztem magam egyedül. Szuper hétvége volt, szívesen megyek máskor is.”

„A fesztiválon sikerült egyszerre megvalósítani az elvonulás hangulatát és a közösségben való élmények megélését. Remek programok, profi előadók, lelkes résztvevők és kedves arcú csupa szív emberek voltak jelen. Örülök, hogy ott lehettem egy előadással és egy jógaórával.”

„Egy utazáson vettem részt, általatok. A benső érzéseim egy olyan helyen kaptak teret, melyet Ti hoztatok a fizikai valóságba a Jade Spirit Fesztiválon keresztül. Az időjárás "színes" volt, mintha a fesztivál ideje alatt szimbolikusan bemutatta volna az életünk magasságait és mélységeit. Egyik sincs a másik nélkül. A Jade Spirit Fesztivál életem egyik legnagyobb közösségi élménye, hihetetlen szép környezetben, profi szervezésben, érezhetően maximálisan gondoskodó, odafigyelő házigazdákkal. Örök élményt vittem haza, tiszta, szerető, jó érzésekkel.”

„Hálásan köszönjük ezt a csodálatos, meghitt 5 napot. Elmondhatatlanul helyén van ez a fesztivál a tavalyihoz képest is…”

"Sok mindent szeretnék megköszönni a Jade Spirit fesztiválnak. Fantasztikus, gyógyító, tanító és számomra elképesztően intenzív két napot éltem át a fesztiválon. Nagyon hálás közönséggel találkoztam minden koncerten, jó volt nektek ennyit játszani! Köszönöm a Jade Spirit csapatának, legfőképpen Zentai Lacinak és Scheer Barbinak, hogy lehetővé tették mindezt; a kapcsolódásokat, gyógyulást, tanulást és ezt az intim, családias teret mindannyiunk számára! Érezhető volt végig, hogy szívből jött mindez!"

"Ami ezen a fesztiválon történt az számomra a kezdet és a vég találkozása, és e kettőből egy lett és végül az egyből pedig minden. Áldás és köszönet ezért a fantasztikus élményért. "

"Szavakkal leírhatatlan az érzés és az élmény, amit kaptam és magammal hozhattam. Amit a szervezők szerettek volna nekünk átadni, megvalósítani - azt gondolom, sikerült. Sőt, túlszárnyalni is... Ezúton is szeretném megköszönni minden Szervezőnek, Önkéntesnek, Előadónak és Résztvevőnek, hogy létrehozták - létrehozhattuk és együtt átélhettük ezt a CSODÁT. Hála és köszönet! Áldás!"

"Hatalmas köszöntet a szervezőknek és mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a csodás fesztiválhoz, bár én sajnos csak szombaton, a nappali eseményeken tudtam részt venni. Életem először jártam a Jade Spiriten, sőt más hasonló spirituális fesztiválon se voltam még, de már tudom, hogy jövőre ideköltözök a fesztivál idejére."

"Drága Szervezők és Jade Spiriten résztvevők! Úgy hiszem ez a második fesztivál felülmúlja az előzőt, a legelsőt! Hiába volt akkor az időjárás tökéletes, ez nem ezen múlik. Ebbe beleadtunk mindent, néha erőnkön felül, lehet mi így éltük meg, de volt egy magasabb erő mindvégig velünk. Isten és az Angyalok szemei rajtunk voltak. Körülöttünk és bennünk munkálkodtak. Olyan fantasztikus csapat volt (szervezők, résztvevők, programot és koncertet adók) nélkülük ez a CSODA nem született volna meg."

"Köszönet és mély hála a sok nyitottságért, tiszta szívért, mosolyért, kapcsolódásért akár szavakkal vagy anélkül! Csudijó kis fesztivál, fantasztikus emberekkel."

"Kedvesek, hála van velem és áldásban járok. Tegnap minden technikai malőr ellenére, úgy adtátok oda magatokat a táncnak, a zenének, a mélységnek és magasságnak, mint egy igazi Főnix csapat. Mély hálát érzek, hogy ez létrejöhetett. Köszönöm a Jade Spirit csapatának, hogy újra meghívtak és lehetővé tették ezen az igazán lélekemelő fesztiválon, hogy mindez megvalósulhasson! Várom a folytatást. Jövőre ugyanitt. A Jade Spirit olyan, mint a Szél, ihletet ad, megérint és élni tanít egy teljesebb életet."

"Ugyan már egy hete, hogy véget ért a fesztivál, de én most érkeztem el oda, hogy véglegesen feldolgozzam magamban, mik is történtek velem idén ebben a pár napban, amíg lent voltam a Jade Beach-en. Igazából meg sem tudom fogalmazni rendesen, mekkora változások indultak be most az életemben. A tavalyi Jade Spirit fesztivál elindított egy úton, de a mostani valami irtózatos nagy erővel formálta át/meg az életem. Isteni jó beszélgetések régi és új barátokkal, felhőtlen kacagások, felszabadító sírások, komfortzónából kihozó időjárás és áramkimaradások fürdés közben, MINDEN IS történt, amivel sokkal több lettem, mint a fesztivál előtt voltam. Egy egyszerű köszönöm talán nem is elég ide. ISSSSZONYAT HÁLÁS vagyok mindenkinek, elsősorban a Jóistennek, hogy elsodort ide engem."

"Bennem olyan dolgokat nyitott meg a fesztivál szeretet-tere, amit használni fogok a jelenemben is. Hatalmas szeretet-teret nyitottunk, az Égiek is boldogok voltak ebben. Észrevettem, hogy az opál sátorban nagyon jól válogattátok össze a programokat. Mindig tele volt a sátor, amikor elmentem arra gyönyörűséges energiák voltak. Szinte ez az egyetlen fesztivál, aminek nagyon tiszta a tere. Ténylegesen lehetőség van arra, hogy mindenki megélje a szeretet élményt. Jövőre is találkozunk!"


"Komolyan mondom, hogy életre szóló élményekkel gazdagodhattam nektek köszönhetően."

"Ezúton szeretném megköszönni nektek, hogy lehetőséget biztosítottatok számomra bemutatkozni a Jade Spirit Fesztiválon. Az előadásom szépen sikerült, számos pozitív visszajelzés érkezett a hallgatóságtól. Többen megszólítottak utána, hogy nagyon elgondolkodtató volt és fontos felismeréseket vittek el magukkal. A fesztiválon volt alkalmam még két napig maradni és nagyon jól éreztem magam. Magasra tettétek a mércét és csodás fesztivált szerveztetek, nagyon élvezetes programokkal. Büszke vagyok arra, hogy én is részese lehettem egy ilyen rendezvénynek! Nagyon jól éreztem magam és egész biztosan jövőre is ellátogatok hozzátok."

"Köszönök mindent! Nagyon hálás vagyok, hogy mehettem, hogy csináljátok, hogy vagytok."

"Most eljutottam odáig, hogy az eufóriából, amit a fesztiválon éreztem, már át tudom helyezni a mindennapokba. Csodálatos volt ez az 5 nap, amit eltölthettem a fesztiválon. Tényleg ez a szeretet, egység, öröm, transz fantasztikus volt. Köszönöm szépen, hogy ott lehettem és remélem, hogy jövőre újra találkozunk."

"1 évvel ezelőtt egy nap megmutatta, hogy ebben az évben a Fesztivál teljes ideje alatt itt a helyem, a NAGY JADE SPIRIT CSALÁDBAN. Családban, mert itt egynek érzem magam mindennel és Mindenkivel, a Mindenséggel. Földi Paradicsom e hely, amely nem enged el… Maradtam volna akár két hétig is, pedig ebben az évben az idő kicsit próbára tett minket, hol sütött a Nap, hol esett az eső, de ahogy fölszáradt és megjelentek a Napocska sugarai mi is rögtön újra előbújtunk, mozogtunk, mint a hangyák. Azért, hogy le ne maradjunk valamiről, valami nagyon fontosról, egy lelki utazásról, tapasztalásról, egy jógaóráról, egy koncertről vagy épp egy előadásról. A jelenben lenni, a jelenben élni! Érezni az egységet az állandóan áramló, energiát, a kedvességet, a mosolyokat a szívekből és a szemekből sugárzó szeretetet. Ez a Jade Spirit Közösség egy Nagy Család, a Spirituális Nagy Család. Nem akartam hazajönni, de kellett, vége lett... Most hiányzik a sátor, furcsa az ágy, a természet hangját a házban gyengébben hallom már. Ezen változtatni lehet! Holnap a sátrat a kertben felverem. És mászkálok, mezítláb pörgök a réten. Tedd ezt Te is! Érzed az Univerzum hív Téged."

"Szeretném meg osztani veletek ami meg fogalmazódott benne ezután az 5 nap után. Ami ezen a fesztiválon történt az számomra a kezdet és a vég találkozása, és e kettőből egy lett és végül az egyből pedig minden. Áldás és köszönet ezért a fantasztikus élményért."