Seres Zoltán

Események:

Tánc Seres Zolival

Seres Zoltán

Táncoktató

30 éve táncolok és tanítom a táncot.  Társastánc, balett, jazztánc és divattáncok alapozták tudásomat, majd a Salsa és az Orientális tánc, azaz Hastánc felé éreztem azt az érzést, amelyre azt mondhatom "együtt dobban vele a szívem".

A Magyar Táncművészeti Egyetem Társastánc - Divattánc Szakán végeztem, mint Divattánc Pedagógus.

Specifikáció a latin-amerikai táncstílusok (salsa, bachata, reggaeton és e stílusok fúziója), Orientális tánc (Hastánc) és a hozzám mindig is közel álló showtánc világa hozta a legújabb és egyben számomra a legszabadabb és legkreatívabb az táncot a Burlesque-t.

A tánc világában: Táncpedagógus, koreográfus, táncművész, vagyok.

Táncpedagógusként, Magántanárként, koreográfusként sok tapasztalatot szereztem az emberi természetről.

Tanítványaim lélektana, velük való foglalkozás, az emberi kapcsolatok működése, a bizalom fel- és kiépítése  és mindeközben természetesen saját magamra fordított figyelem vitt az ember és önismereti területek felé. 

Tanulmányaimat és tapasztalataimat, élet által hozottak révén tudatosan irányítottam és gazdagítottam Masszőri, Kineziológusi Metafizikai Holisztikus emberszemlélet - jó néhány éve - a Padmashri Tantra Akadémia Tradicionális Tantra elméletében és gyakorlatában tanult - mint Intimitás Terapeuta - tanulmányok irányába.

Arra törekszem, hogy minden választott területen a lehető legtöbbet hozzam ki, tanítványaimból, klienseimből, ahogy magamból is.

Módszerem az élményoktatás, a nevetésben, vidámságban jókedvben tanulás - tanítás. Szenvedély, jókedv és vidámság hatja át foglalkozásaimat. Tánc terén az improvizatív stílust és a koreográfia centrikus tanulás-tanítás technikát is használom. 

A mindenkit táncba hívó táncműfaj hihetetlenül jó tapasztalás lesz!

Jegyek