Kerényi-Kiss Zoltán

Kerényi-Kiss Zoltán

Conscious dj / intuitív dj

Kerényi-Kiss Zoltán vagyok, az Ecstatic Dance Budapest alapítója, szervezője, DJ-je és mozgás facilitátora. Pszichológiai tanulmányaim, mozgásos csoportvezetőként és mozgásos műhelyek résztvevőjeként gyűjtött, valamint meditációs tapasztalataim alapján alkottam meg ezt a foglalkozást, melyre nagy szeretettel várok minden játszani, mozogni és kapcsolódni vágyót!

Az Életöröm ébresztő workshop egy kreatív játék sok mozgással és kapcsolódással. Zenével, tánccal és játékos gyakorlatokkal feloldódunk a jelen pillanatban és a mozgás egyszerűségének tiszta örömében, átéljük a közösség harmonizáló, támogató erejét, az egymást kölcsönösen erősítő pozitív energiákat.

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.” (George Bernard Shaw)

Ezen az önfeledt foglalkozáson zenés aláfestés mellett játszunk, figyelünk, összehangolódunk, kísérletezünk, táncolunk, nevetünk, felpörgünk, megpihenünk és közben újra és újra meglepjük önmagunkat. Eközben különféle érzelmi állapotokkal találkozunk és közvetlen tapasztalást szerezhetünk arról, mennyire gyógyító nyitott szívvel önmagunk és egymás felé fordulni.

Jegyek