Kenéz Tünde

Coach, mediátor

30 éve azzal foglalkozom, hogy hogyan tudunk boldogabb életet élni,  megélni a tehetségünket; ismerni a valódi önmagunkat és az erősségeinket; elengedni a felvett mintáinkat. Egymást értő módon kommunikálni a kapcsolatainkban; elfogadni a különbözőségeinket; megélni önmagunkat, hogy ahhoz kapcsolódjanak mások, ne a szerepeinkhez.

Az egész életem az önismerettel volt kapcsolatos, csak azt eleinte valami megtanulható ismerethalmaznak hittem. Minden elengedési technika érdekelt a Zentől a reinkarnációig, jártam egy Buddhista közösségbe is, azért, hogy miképp lehet a problémakeltő elmefolyamokból kijönni.

Intuitívan alkalmazom az eszközeimet a munkámban. A jelenlétben hiszek, hogy nem egy technikához való ragaszkodással, hanem a teljes jelenléttel és éberséggel teremtjük meg együtt azt a teret, amelyben az ember rálát a helyzetére, és meghaladhatja a mintázatait, ha szeretné. Nagyobb tereket nyithatunk így, végtelen teret is. Az önfelfedezésben nem 1 db helyes válasz van a kérdéseinkre, és az életünkre sem. Ez egy folyamatos változás, mi magunk is azok vagyunk.

Kenéz Tünde
önismereti (ontologycal) terapeuta és csoporttréner
coach, mediátor

Jegyek