Gosia Anna Sereda

Gosia Anna Sereda

Léleklátó

Azzal az ajándékkal rendelkezik, hogy „olvasni“ tudja az emberek és környezetük energiáit (család, barátok, munka). A „lélekolvasás“ során elvezeti az embereket a tudatalatti benső világukba és válaszokat ad nekik a jelenlegi helyzetükre.

Nyomon követhetőek a gyerekkorból, az ősöktől örökölt vagy a korábbi életekből fakadó blokkok. A vele való közös munka során segítséget kapsz ahhoz, hogy felismerd, megértsd a benned zajló folyamatokat, felülírd a benned futó, de már téged nem szolgáló programokat az eredőjüknél. Soron következő lépésként olyan egyéni gyógyító impulzusokat kapsz, melyek az öngyógyítás képességét erősítik benned a mindennapi élet során. Ez alatt a mediál és érzékeny vezetés során feltárulhat előtted a lélek lehetőségeinek kifogyhatatlan tárháza.

2008 óta Gosia motivációja, hogy támogassa az embereket abban, hogy ráébredjenek, felismerjék saját egyediségüket és magasabb szintű legyen a tudatosságuk és öntámogató erejük. Segíti őket, hogy a régi beidegződéseket leküzdjék, mivel azok alacsony és tudatalatti szinten tarják az energiát és a kreativitást.

Számára mindig áldás, ha láthatja a lélek szépségét és tiszta természetét. Minden ember egy szabad akarattal rendelkező teremtő, aki bármikor dönthet a változás, változtatás mellett. Épp ezért nem a jövő lehetséges történéseit mutatja majd meg, hanem azt a képességet éleszti és erősíti, hogy teremtő, öngyógyító valónkat élhessük.

Magánéletében átalakít, felfedez, tanul, naponta növekszik, a legnagyobb mestere a fia.

Jegyek