Gauranga Das

Gauranga Das

Jógaoktató, hangterapeuta

Gauranga Das (Szücs Gábor) 30 éve foglalkozom a jógával, a spiritualitással és az egészséges, harmonikus életmóddal. 12 éve alapítottam az Atma Center jógastúdiókat, ahol Ashtanga, Hot jóga és vinyásza órákat tartok. Jógaoktató-képzést, elvonulásokat, hangfürdőket és hangterápiás jóga workshopokat is vezetek. Az ászana-gyakorlás mellett a meditációba és a légzőgyakorlatokba is szívesen bevezetem az érdeklődőket. A hotashtanga.com jógablogot írom, és szívesen segítek mindenkinek, aki szeretné gyakorolni a jógát, vagy erősebbé, egészségesebbé, kiegyensúlyozottabbá szeretne válni.

Ashtanga jóga

Az Ashtanga jóga egy tradicionális és dinamikus, az egész testet megmozgató ászana-gyakorlatsor. Az Ashtanga első sorozatával fogunk megismerkedni, a különböző strukturális és technikai elemeken végighaladva. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott a gyakorlás, mindenki meg fogja találni a számára megfelelő kihívást.

Életfa meditáció sámándobbal

Egy belső hangutazásra hívok mindenkit, az Életfa-Világfa ősi szimbolikáján keresztül, hogy megtapasztalhassuk az Élet teljességét és a bennünk szunnyadó isteni erőket és örömöt. A meditációra fekvő helyzetben történik, egy vezetett vizualizációval kezdünk, majd a sámándob hangja fog átsegíteni az idő és a tér korlátain túli valóságba, ahol mindannyian megtaláljuk a válaszokat a kérdéseinkre és azt az útmutatást az életünkhöz, amire éppen most szükségünk van. A meditáció után megbeszélhetjük az átélt élményeket, és így könnyebben integrálni tudjuk azokat a mindennapi életünkbe.

Jegyek