Ecstatic Dance

Ecstatic Dance

Formáció

Az Ecstatic Dance 20 éve indult, világszerte méltán egyre ismertebb és népszerűbb conscious dance irányzat, mely 2017 óta van jelen Budapesten.

Egy olyan „buli”, ahol senki sem fogyaszt tudatmódosítókat. Ötvözete a meditációnak, a táncnak és a felszabadult fesztiválhangulatnak, így tökéletesen összeegyeztethető az egészséges életmód (jóga, sport, spiritualitás, tudatos élet) szellemiségével.

Lényege, hogy nincsenek lépések, mindenki úgy mozog, ahogy szeretne. Csak engedjük, hogy magával ragadjon a zene és a testünk ösztönösen mozduljon a ritmusokra, lelkiállapotunk spontán kifejeződéseként.

Kerényi-Kiss Zoltán (MettaSoul) alapító / szervező / dj / facilitátor: „Számomra egyfajta aktív meditáció, élvezetes útja a jelenlét gyakorlásának, természetes kreativitásunk, empátiánk növelésének, összetartozás-érzésünk felébresztésének. Arra tanít, miként álljak félre a saját utamból és kerüljek közvetlen kapcsolatba a minden élőt összekötő és mozgató erővel.”

Előzetes tapasztalatot nem igényel, kortól, nemtől, világnézettől, testalkattól, erőnléttől függetlenül mindenkinek ajánlott.

További csapattagok: 

Dj Konrad: Pilisi Konrád a.k.a Dj Konrad az Ecstatic Dance Budapest házigazda dj-je, volt rádiós, az egykori „Instrument” című zenés önismereti magazin műsorvezetője, a hazai dj világ jelenleg is aktív tagja. A kétezres évek derekán olyan elektronikus zenei formációk alapítója volt, mint a Lushlife Project Zoohackerrel és a Sunset Cafe cd sorozat Jutasi Tamással.

Fatoumata Hari: Fatima Gozlan a.k.a Fatoumata Hari világutazó zenész, aki ütős- és fúvóshangszereken játszik számos világhírű projektben és helyszínen, mint pl. Zagar, Kaya Project, The Spy From Cairo, Brooklyn Gypsies, vagy éppen Ozora, The Source (Ecstatic Dance Arambol).

Jegyek