dr. Ferenczi Adrienn

dr. Ferenczi Adrienn

Holisztikus gyógyszerész

dr. Ferenczi Adrienn szakgyógyszerész, keleti-nyugati gyógynövényismeret oktató, a Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány szakértője, a Gyógynövény Jóga alapítója

2010-ben végeztem gyógyszerészként. Az egyetemen szerzett sokrétű és magas színvonalú "nyugati" tudást 2014-től keleti ismeretekkel egészítettem ki és posztgraduális diplomát szereztem ayurveda- holisztikus gyógyászatból. Az ayurveda testvértudományainak alapjaival és filozófiájával (védikus asztrológia, jóga) is megismerkedtem, melyeket folyamatosan fejlesztek.

Több éve tanítok keleti és nyugati gyógy -és fűszernövényismeretet Budapesten és az ország több nagyvárosában, hogy minél több emberrel ismertessem meg a természetes gyógymódokat. Szeretném a keleti tudást közelebb hozni az emberekhez. Úgy gondolom, a nyugati tudás a keletivel együtt alkot kerek egészet. Ezért tanítom mindkettőt az érdeklődőknek.

Gyakorlatias tudást adok át, hogy a tanítványaim természetes alapú készítményeket tudjanak előállítani keleti és nyugati alapanyagokból.

"A növények szerepe, hogy Életre változtassák a Fényt. Az emberi lényeké, hogy tudatosságra, Szeretetre változtassák az Életet...Az emberi lény a tudatosság növénye...Amint fent, úgy alant; az egész világmindenség a fény metamorfózisa." - Dr. David Frawley, Dr. Vasant Lad

Jegyek