Mit jelent szolgálni? Feladni önmagam, elveszni teljesen, meghunyászkodni? Hasonló érzések juthatnak eszünkbe. Mert valahol, valamikor elveszítettük a valódi tartalmát ennek a szónak, ennek a minőségnek.

Szolgálni téged annyit tesz, hogy tenni szeretnék valamit érted, neked. Mert fontos vagy. Adni szeretnék, a jól létedet, az épülésedet, a ragyogásodat szeretném. És ehhez a folyamathoz mindent adok, amit csak tudok. Tisztelettel, szeretettel, finoman, nem tolakodóan.

Fesztiválként ezt szeretnénk, ez a célunk. Évről-évre keressük-kutatjuk azokat az előadókat, akik nem csak tudnak valami értékeset, de felelősséget is vállalnak másokért, mások boldogulásáért. Tenni akarnak az Egyért, melynek mindannyian részei vagyunk. Tenni, adni önzetlenül; értetek és egy magasabb célért. Mindannyiunkért. Ez az eszenciája ennek a fesztiválnak. Megalkuvás nélkül, gondosan őrizve és ápolva, éltetve ezt az energiát megyünk tovább minden egyes nap. Ezért az álomért. Mert ez lüktet a szívünkben, ez él a sejtjeinkben. Érted. Érted?

Látni szeretnénk. Igazán. Mert ha látunk, már érthetünk is. Ha értünk, már szerethetünk is. Ha szeretünk, már összetartozunk. Eggyé válunk. És ettől erősebbek, fényesebbek, teljesebbek vagyunk. Te is, mi is. Megengeded? Kipróbálod?

Írta: Scheer Barbara