A hatalomvágy tiszítása, gyógyítása

Gyógyíthatsz, hogy gyógyuljunk - közös meditáció az emberiségért

A holnapi közös meditációval a hatalomvágyat szeretnénk tisztítani, gyógyítani. Ez az energia életünk számtalan területén jelen van. A világunk vezetőinél, családi, baráti és munkahelyi kapcsolatainkban, férfi-női találkozásainkban. Az elmúlt évezredek alatt nem tette könnyebbé létezésünket ezen a bolygón. Ezért arra hívlak most, hogy segíts megtisztítani ezt az energiát és mindenkit, aki érintett.

Nagynak tűnhet a feladat, de ne rettenj meg! A közös vágy és akarat megsokszorozza erőnket, az őszinte és tiszta szándék megnyitja azokat a csatornákat, melyeken keresztül az égi entitások, magasan fejlett lények mind a segítségünkre lehetnek.

Talán felmerül benned a kérdés, hogy mindezt hogyan csináljuk? A lehető legegyszerűbb módon. Lehet furcsa, hogy ez nem egy vezetett meditáció lesz, hogy nem gyűlünk össze egy adott helyen. De kérlek, szavazz most bizalmat akkor is, ha ki kell lépni a komfort zónádból, a megszokásból, az így szoktuk csinálni állapotából. Olyan tér van körülöttünk, amiben minden megtörténhet és meg is történik. Nincsenek korlátok. Tudom, hogy vannak olyan irányok, amik megmondják, hogy mit és hogyan kell csinálni, hogyan kell az angyalok segítségét szakszerűen behívni, meg hasonlók. Nem akarok senkit és semmit megítélni. Csak annyit szeretnék megmutatni, hogy egyetlen dolog kell igazából, és ez az akarat, a döntés. És máris beindul a történés. Enélkül pedig lehet gyertyát gyújtani, mantrázni, oldásokra járni, balról kettőt jobbról hármat legyezni tollakkal, egy egész ásványhegyet is magunk mellé tehetünk, akkor sem tud sok történni.

Ha rutinos meditáló vagy és magadban is szoktál, akkor nem igen van kérdésed mostanra. Ha reikit, pranát vagy más energetikai kezelési módot tanultál, akkor tudod, hogyan nyiss csatornát és küldj energiát vagy fnszt. S ha még soha semmi ilyet nem csináltál, akkor is hívlak most téged és akkor is fontos része vagy ennek a közösségnek.

Holnap este 8 órakor annyit kell csak tenned, hogy behunyod a szemed és elkezdesz lassan és mélyen lélegezni. Gyújthatsz gyertyát, tehetsz be lágy zenét, de egyik sem feltétel. Tényleg nem. Csak lélegezz folyamatosan. Ki és be. S közben fejezd ki a szándékot magadban, suttogva vagy akár hangosan. Fejezd ki azt a szándékot, hogy össze szeretnél kapcsolódni azzal a közösséggel, akik éppen most egymást erősítik, ugyanaz a vágy árad belőlük. Fejezd ki, hogy itt és most az a vágyad, az a döntésed, hogy ezzel a közösséggel és az összes segítővel az emberiségért tegyél. Az a vágyad, hogy minden érintett a múltban és jelenben megtisztulhasson a hatalomvágytól. Akár elszenvedője, akár „élvezője” ennek az energiának. Kérj áldást és gyógyítást minden érintettre és engedd, hogy áradjon belőled a fény, a szeretet. Ha az áradást nem érzed, akkor képzeld el és az eredmény ugyanaz lesz.

Sokféle érzésed lehet közben. Lehet, hogy megborzongsz majd, lehet, hogy mélyeket sóhajtasz, esetleg megrázkódik a tested, vagy egy kicsit megszédülsz. Láthatsz képeket, hallhatsz dolgokat és az is lehet, hogy semmi ilyet nem érzékelsz. Minden igaz lesz és minden rendben való lesz. Ne várj semmit és fogadj el mindent. Nem kell elemezned közben semmit. Egyetlen dolog számít, a tiszta szándékod. Ez a kapcsolódás fél órán keresztül fog tartani, de lehet, hogy nem tudsz benne ennyit eltölteni. Maradj addig, amíg tudsz és ne hibáztasd magad, ha másképp alakul, mint szeretted volna. Ha egyetlen percig tart csak, hogy teljes akarattal, teremtő erőddel tudsz ebben benne lenni, hatalmasat adsz máris. Ha kételkedsz is ebben, attól még így lesz. Én megingathatatlanul biztos vagyok ebben.

Nagyon várlak holnap a térben, kérlek, hogy segíts egy megosztással abban, hogy minél többen legyünk, minél erősebb legyen a fény és a szeretet, amit holnap útjára engedünk.

Köszönöm!

Írta: Scheer Barbara

Csatlakozz a facebookon is az eseményhez!  

  1. Első meditáció, Hatalomvágy - 2019. december 12. 20:00
  2. Második alkalom, Bosszúvágy - 2020. január 2. 20:00
  3. Harmadik alkalom, Félelem - 2020. január 23. 20:00
  4. Negyedik alkalom, Szeretet -  2020. február 13. 20:00 

Kép forrása: Autumn Skye ART - "My Body, My Temple" részlet