Minden, ami velünk történik egy nagy cél érdekében történik, mégpedig azért, hogy megtapasztalhassuk magunkat a világban, felfedezhessük a bennünk rejlő muníciókat, fizikai, lelki és szellemi értelemben.

Sokan hiszik azt, hogy a világot lelki-szellemi értelemben felfedezni, elszállt dolog. Spiri... és csak legyintenek az ilyen emberre. Holott földi énünk kiterjesztése, befelé a lelkünk felé és felfelé, az Ég felé, az egyik legnagyobb csoda, ami történhet velünk.

Kinyílik a Világ! Másképp kapcsolódunk önmagunkhoz - önmagunk valóságához. Gyengül bennünk az addigi ítélkezés, nagyravágyás, teljesítménykényszer és kitárul egy olyan ajtó, amin belépve feltárul a Végtelen. A végtelen szeretet. A végtelen béke. A végtelen együttérzés. Megváltozik az Életed.

Elmúlnak az addigi szorongásaid. Megújult érzésekkel, már szabadabban tudsz jelen lenni az Életedben, amit elkezdesz élni is, s nem csak túlélni. Pezsegsz, tele vagy ötletekkel, szívesen találkozol hozzád hasonló Útkeresőkkel és fedezitek az új valóságotokat - EGYÜTT.

Az addigi konfliktusaidat könnyebben rendezed, sőt lehet hogy egyes esetekben csak gálánsan kikerülöd, mert már nem mész bele a "bajkeverésbe". Rájössz, mennyit tudsz ártani magadnak a kisded játékaiddal. Felnősz. Emberré válsz. Igazi Felnőtté, aki felelősséget vállal a szavaiért és tetteiért. Aki nem bánt meg készakarva, vagy felelőtlenül másokat. Aki jelen van Élete minden percében, abszolút jelen. Ez az igazi spiri lét :) - ez az igazi spiritualitás. Az ide vezető Út hosszú és izgalmas. Légy benne Társunk!

A Jade Spirit Fesztivál elhozza számodra a hasonló gondolkodású Útkeresőket. Akik már előtted járnak, azok segítő, útmutató gondolatait is meghallgathatod, az ősi, mélyről jövő és magasra vivő zenei- és táncos mozgásformák pedig egy magasabb érzékelésbe vezetnek. A csodás környezet, a víz közelsége, a természet ereje pedig mind-mind közelebb visznek egy olyan erőhöz és tudáshoz, amire szíved-lelked mélyén igazán vágysz, de a nyüzsgő városban úgy érzed, el nem érheted. Itt Ég és Föld összekapcsolódik. Légy a részese, éld meg önmagad, éld meg az Igazi Mostot. Velünk, általunk, általad. Várunk!

Jade Spirit Fesztivál Csapata

Fedezd fel a benned rejlő spirituszt!

Közös jóga, és meditáció

Június 30 éjfélig még kedvezményes áron szerezheted be elővételes bérletedet a fesztiválra! Látogass el a Jegy oldalra és intézd fizetésedet biztonságosan és gyorsan a SimplePay rendszerén keresztül!