Magyarországon először kerül megrendezésre a Peaceful Triathlon, mely ötvözi a sport és mozgás iránti szenvedélyt illetve a lelki béke és frissesség megteremtését.

Budapest vonzáskörzetében, de mégis távol a város zajtól, Dunavarsányban a Jade Beach ad otthont a rendezvénynek. A hangulatos tópart a lehető legjobb választás a szervezők részéről.

De mit is takar ez a név?

Elsősorban egy életérzést, életformát, ahol a testünk és lelkünk megkapja azt a táplálékot, amely a biztos kulcs az egészséges és kiegyensúlyozott életnek.

Mi a recept?

Futás, jóga, meditáció. Azok se aggódjanak, akiknek szívükhöz nem áll közel a futás. A két kört a tó körül megtehetik kocogva vagy akár gyalogszerrel is. Miután gyönyörködtünk a tó látványban, következik a jóga, mely minden izomcsoportunkat átmozgatja, élénkíti szervezetünket, karbantartja szellemünket. Hogy megfelelő legyen a program lezárása, az utolsó blokkban a meditáció kapja a főszerepet.

Meditálj!

Kiknek szól?

Akik szeretnének jobban elmerülni a jóga világában, lehetőségük lesz három különböző jogát is kipróbálni. SUP jóga, Aerial jóga, Acroyoga. A test karbantartása érdekében stability workout edzésen is részt lehet venni. A Jade Beach lehetőségeinek köszönhetően a vízi sportok egyes válfajával is megismerkedhetünk. Akár vízisí vagy wakeboard, vagy felpattanhatunk a banánra is. Emellett a családok, baráti társaságok, akár strandröplabda bajnokságot is rendezhetnek.

Minden adott, egy kellemes hétvégéhez. Ezek után garantáltan felfrissülve, feltöltődve kezdhet neki a hétfőnek.