Jade Spirit

Fedezd fel a Benned rejlő spirituszt!

Adatvédelem, adatkezelési tájékoztató

Tudatosan kezeljük adataidat

Ezen az oldalon tájékozódhatsz a fesztivállal kapcsolatban kezelt személyes adataidról

 

Adatkezelő megnevezése: Waterworld Park Kft. 

Adatkezelő székhelye: 1119 Budapest, Fehérvári út 83/A 2. em.

Adatkezelő elérhetősége: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az adatkezelési tájékoztató 2018. 06. 10-től hatályos.

A tájékoztató célja, hogy megismertessünk téged a személyes adataid kezelésének részleteivel. A tájékoztató tartalmazza milyen adataidat miért és meddig, milyen módon használjuk. A tájékoztató fogalmainak pontos jelentését és az adatvédelemmel kapcsolatos szabályokat megtalálod az Információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló (2011. évi CXII. törvény) törvényben Kérdésed van adatkezelésünkkel kapcsolatban vagy élni szeretnél jogaiddal? Írj nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

Adatkezelések

 

A honlapon történő adatkezelés

 

Regisztráció

Jelenleg jegyet vásárolni csak regisztrációval tudsz. A regisztrációval létrehozunk neked egy vásárlói profilt, ahol a vásárlás adminisztrációjához szükséges adataid tárolódnak. Egy későbbi jegyvásárlás esetén nem szükséges újra megadnod ezeket az adatokat. Ha törölni szeretnéd regisztrációdat, írj az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

Adatkezelés célja: jegyvásárlás elősegítése

Kezelt adatok köre: név, felhasználónév, e-mail cím, jelszó, számlázási cím, fizetési mód

Adatkezelés jogalapja: az Infotv. 6. § (6) bekezdés pontja szerinti hozzájárulás

Adattárolás határideje: a regisztráció törléséig

Adattárolás módja: elektronikus

Szállásregisztráció

A fesztivál idején több szállásopcióra is lehetőség van. Ennek a felmérését, a szervezéshez szükséges információkat előzetesen a „Szállásregisztráció” űrlapon gyűjtjük be. Az itt megadott adatokat kizárólag a szállás biztosításához, a fesztiválprogramhoz szükséges tervezési- szervezési feladatok elvégzéséhez és kényelmi szolgáltatások paramétereinek beállítására használjuk fel. A sátorhely kivételével az oldalon feltüntetett egyéb szálláslehetőségekkel történő kapcsolattartás és együttműködés során történő adatkezelésre vonatkozó információkat az adott szálláshely biztosítja, az ilyen adatkezelésre nincs ráhatásunk.

Adatkezelés célja: szolgáltatások megfelelő biztosítása a fesztivál idejére

Kezelt adatok köre: név, email cím, felnőttek száma, gyermekek száma, választott szállás típusa, eljutáshoz választott jármű megnevezése. Önkéntesen megadható adat a gyermekek életkora és az érkezési időpont megadása a fesztiválbusz menetrendjének kialakításához.

Adatkezelés jogalapja: az Infotv. 5. § (1) bekezés a) szerinti hozzájárulás


Adattárolás határideje: a fesztivál utolsó napjától számított 14 napig.

Adattárolás módja: elektronikus

Kártyás fizetés

A honlapon biztonságos csatornán keresztül történő online fizetést bizosítunk, a Simple Pay rendszeren keresztül. A fizetéskor megadott személyes adatatokat átadjuk az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A kártyatranzakció a SimplePay nemzetközi fizetési szabályok szerint kialakított rendszerén, titkosított csatornán keresztül történik, az itt megadot adatok nem jutnak el hozzánk.

Az adatkezelés célja: fizetés lebonyolítása, számlakiállítás, a részedre történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a védelmed érdekében végzett fraud-monitoring.

A kezelt adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.

Adatkezelés jogalapja: Infotv. 6. § (6) szerinti hozzájárulás

Adatkezelés határideje: a SimplePay Adatkezelési Tájékoztatója szerint

Adattárolás módja: elektronikus

Banki átutalás

A honlapon feltüntetett belépőjegyek megvásárlására lehetőség van banki átutalással is. A pénzügyi teljesítés nyilvántartásához és a számlakiállításhoz szükséges személyes adatokat kizárólag adminisztrációs célokra használjuk fel és a törvényi előírásoknak megfelelő ideig tároljuk.

Adatkezelés célja: átutaláshoz szükséges információk rendelkezésre bocsátása, fizetés megtörténtének adminisztrációja, könyvelése, számla kiállítása

Kezelt adatok köre: név, lakcím, email cím, bankszámlaszám, átutalás teljesülésének időpontja

Adatkezelés jogalapja: Infotv. 6. § (6) szerinti hozzájárulás

Adattárolás határideje: Art. 78. § (3) szerint öt évig.

Adattárolás módja: elektronikus

 

Kapcsolatfelvétel

Egyszerűen fel tudod velünk venni a kapcsolatot a http://www.jadespirit.hu/kontakt oldalon található űrlap kitöltésével.

 Adatkezelés jogalapja: Infotv. 6. § (6) szerinti hozzájárulás

Adatkezelés célja: kapcsolatfelvétel elősegítése

Kezelt adatok köre: név, e-mail cím, telefonszám, tárgy, üzenet szövege

Adattárolás határideje: a kapcsolatfelvételi ügy elintézéséig (a cél megvalósulásáig)

Adattárolás módja: elektronikus

Feliratkozás hírlevélre

Ha feliratkozol hírlevélre hetente egyszer elküldjük neki a fesztivállal kapcsolatos legfontosabb információkat, híreket, újdonságokat. Bármikor leiratkozhatsz a hírlevélben található “Leiratkozom” linkre kattintva.

Adatkezelés jogalapja: Infotv. 5. § (1) a) pontja szerinti hozzájárulás

Adatkezelés célja: Hírlevélküldés

Kezelt adatok köre: név, e-mail cím

Adattárolás határideje: visszavonásig (leiratkozásig)

Adattárolás módja: elektronikus

Honlap látogatásának elemzése, reklámozás

Ha a honlapra látogatsz, sütik segítségével automatikusan információkat gyűjtünk a látogatásod részleteiről sütik és követőkódok használatával melyek automatikusan települnek a böngésződbe. A követőkódok rögzítik látogatásod és adatokat gyűjtenek amelyeket statisztika alkotásra, a statisztikák elemzésére és személyre szabott reklámozásra használunk fel a Google Analytics, Google Adwords és Facebook pixel webanalitikai és remarketing szolgáltatásával. A honlapon ezekhez a tevékenységekhez analitikai és remarketing kódok találhatók.

Adatkezelés jogalapja: Infotv. 6. § (1) b) pontja szerint az adatkezelő jogos érdeke

Adatkezelés célja: látogatások elemzése, üzletfejlesztés

Kezelt adatok köre: IP cím, látogatáshoz kapcsolódó viselkedési adatok, beállításoknak megfelelően egyéb adatok

Adattárolás határideje: az adatok törléséig

Adattárolás módja: elektronikus

Kétfajta sütit használunk: Technikai okokból szükséges sütiket, amelyek nélkül a weboldal nem működne tökéletesen és Marketing/analitikai célú kódokat

A használt sütik és kódok részletes listáját az alábbi táblázat tartalmazza:

Technikai okokból szükséges sütik

 

Süti neve

Szolgáltató

Típus

Lejárati ideje

dinamikusan generált véletlenszerű karaktersorozat

jadespirit.hu

munkamenet azonosító

munkamenet végén

Süti funkciója Azonosítja az adott munkamenetet

 

Statisztikai célú sütik

 

Süti neve

szolgáltató

Típus

Lejárati ideje

_ga (Google Analytics)

jadespirit.hu

HTTP süti

2 év

Süti funkciója: technikai

 

_gat

jadespirit.hu

HTTP süti

1 perc

Süti funkciója: technikai

 

_gid

jadespirit.hu

HTTP süti

24 óra

Süti célja: egyedi azonosítót társít a látogatáshoz, ami statisztikai adatokat rögzít a látogató oldalhasználatáról

 
   

Marketing/analitikai célú kódok

 

Név

szolgáltató

 Típusa

Lejárati ideje

Google Ads

google.com

Remarketing címke

adott munkamenet

Süti célja: A Google Adwords használja arra, hogy újra elérje azokat a látogatókat akikből valószínűleg vásárlók lesznek, különböző weboldalak használatakor mért online viselkedésük alapján.

 

Facebook Pixel

facebook.com

Pixel

3 hónap

Süti célja: A facebook használja arra, hogy harmadik felektől származó hirdetéseket jelenítsen meg.

 
         

 

Online marketing

A Marketing célú sütik a weboldalra látogatók böngészési szokásait monitorozzák és a webböngészőjükben a böngészési szokásaiknak megfelelő hirdetéseket helyeznek el. Előzetes hozzájárulásod nélkül használunk statisztikai és marketing célú sütiket. Amikor először keresed fel a Weboldalt felugró ablakban tájékoztatunk, hogy látogatásod során sütit rögzítünk a számítógépeden, és az ablak a süti élettartama alatt nem jelenik meg többször. Ha a süti élettartama lejár, vagy törlöd a sütit, akkor a legközelebbi weboldalunkra tett látogatásodkor az ablak ismét meg fog jelenni hozzájárulásod kérve. Böngésződben bármikor deaktiválhatod vagy korlátozhatod a Sütik használatát, ami azonban az oldal használhatóságára, illetve felhasználó-barát minőségére negatív hatással lehet.

Látogatáselemzés

Weboldalunk a Google Analytics szolgáltatását és a Facebook szolgáltatását használja látogatáselemzéshez.

A Google és bizonyos esetekben a Facebook elemezni fogja azt, hogy hogyan használod weboldalunkat. Ennek érdekében a fenti táblázatban részletezett sütiket használjuk. Weboldalunk használatával kapcsolatos információit (így például az operációs rendszered a típusát, az általad látogatott egyéb weboldalaink címét (URL), a képernyő beállításait) az Egyesült Államokba továbbítjuk a Google részére, ahol tárolják és elemzik az adatokat, az eredményeket pedig a rendelkezésünkre bocsátják anonimizált formában. A weboldalunkon IP anonimizáló funkciót nem használunk. Bizonyos esetekben adatokat gyűjt a Facebook is. A Google rendelkezik az Európai Unió és az Egyesült Államok Privacy Shield tanúsítványával, amely alapján a megfelelő szintű adatvédelem biztosított a Google általi Egyesült Államokba történő adattovábbítás során.

Használjuk továbbá a Facebook pixel szolgáltatását amely szintén adatokat gyűjt látogatásodról.

Bármikor visszavonhatod a Google elemzésre irányuló hozzájárulását a Google által biztosított Browser Plugin letöltésével és telepítésével. Ez az opció csak akkor akadályozza meg a látogatáselemzés további használatát ha azt a böngészőt használod.

A Google Analytics alkalmazással kapcsolatban további információért kérjük, olvasd el a Google Analytics Felhasználási Feltételeit, a Google Analytics Biztonsági és Adatvédelmi Alapelveit és a Google Adatvédelmi Tájékoztatóját.

A fesztivál során történő adatkezelés

Hang és képfelvétel

Ha részt veszel a fesztiválon, kép- és hangfelvételt készíthetünk rólad mi, mint szervezők, a programokat megvalósító partnerek és a többi fesztivállátogató. A képi és hanganyagokat felhasználhatjuk promóciós célokra, Téged azonban csak engedélyeddel nevesítünk. A hang és képfelvétellel kapcsolatos részletszabályokat az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák, amely elérhető a jadespirit.hu/aszf oldalon.

Adatfeldolgozók

Hírlevélküldés

 AcyMailing

webanalitika

Google Analytics és Google Adwords

Google LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043
USA

közösségi oldal és marketing

Facebook LLC

1 Hacker Way,

Menlo Park, CA 94025

USA

Tárhelyszolgáltató és Online marketing szolgáltatások

Net-position Kft.

1113 Budapest, Karolina út 17.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Számlázás

KBOSS.hu Kft.

1031 Budapest, Záhony utca 7/C.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Személyes adataiddal kapcsolatos jogaid

Személyes adataik kezeléséről tőlünk, mint adatkezelőtől bármikor írásban, a honlapon keresztül küldött elektronikus vagy postai levélben tájékoztatást kérhetsz. Kérheted személyes adataid helyesbítését és a kötelező adatkezelés kivételével – személyes adataid törlését vagy zárolását. Ez azt jelenti, hogy a számlázáshoz szükséges adataidat nem, de a regisztrációd során megadott adataidat törölhetjük. Jogod van az adathordozhatósághoz, ami azt jelenti, hogy kérésedre az általunk kezelt adataidat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban (pl. .doc, .pdf stb.) átadjuk neked.

Tájékoztatást csak akkor tudunk neked küldeni, ha regisztrált e-mail címedről küldted. A tájékoztatáskérés kiterjedhet az általunk kezelt adataidra, azok forrására, az adatkezelés céljára, jogalapjára, időtartamára, az esetlegesen igénybe vett adatfeldolgozók nevére és címére és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységükre, a személyes adatok továbbítása esetén az adattovábbítás jogalapjára és címzettjére.

Megkeresésedre a legrövidebb idő alatt, de legfeljebb harminc (30) napon belül reagálunk.

Jogérvényesítés

Adataid kezelésével kapcsolatban panasszal fordulhatsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH). Jogosulatlan vagy jogellenes adatkezelésből származó károd megtérítése iránti kérelemmel fordulhasz, lakóhelyed vagy tartózkodási helyed szerinti illetékes bírósághoz fordulhatsz.

A NAIH elérhetőségei:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

www.naih.hu

A Jade Spirit weboldal cookie-kat (sütiket) használ a biztonságos böngészés, és a jobb felhasználói élmény nyújtása érdekében. Bővebben a sütikről >>